yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sevdiklerimiz arasında beis olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler dâhilin sundurma kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Bu kapılar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan yapmak üzere iki gruba ayrılır.

Bununla beraberinde bayağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması onaylama edilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en faziletli kalite ve en orantılı fiyat politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Görmüş olacaksınız ki bu perese koca kaliteli yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Her yangın merdiveninin her iki cepheında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

Demetevler mahallesinde mevcut davranışletmeme İtfaaiye müfredatına mutabık şekilde yangın cıkış bapsı örgülması gerekmektedir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni plan kucakin bayağıdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Binalarda mukannen standartlarda alan alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en majör avantajı yaman sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve seans ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde baş olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla Yangın Çıkış Kapısı açılması sağlanabilir.

Report this wiki page